Avui82
Mensual2755
Visites141926

Traductor

Catalan English French German Portuguese Russian Spanish

                      

 

Visites guiades i excursions a peu 

  Cada estiu, el Comú de la Massana posa en funcionament un servei de sortides guiades, tant a peu com a cavall, al Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa. Aquest servei s’ofereix en col·laboració amb diversos establiments hotelers de les parròquies de la Massana i Ordino, i estarà en funcionament durant els mesos de juliol i agost.

 

  • Dimecres: es realitza una excursió guiada fins al Pla de l’Estany, amb l’objectiu principal de descobrir l’estany i el circ glacial homònims. Es tracta d’un recorregut de dificultat mitjana, amb un desnivell de 550 m.
  • Dissabtes: té lloc una excursió pel Riu Pollós fins a Aigüesjuntes, protagonitzada per medis forestals i salts d’aigua. Aquesta excursió, de poca dificultat, té un desnivell de 200 m.
  • Diàries: Tots els dies durant els mesos d’estiu, excepte diumenge i dilluns, es fa un servei gratuït de visita guiada al Circuit Interpretatiu que hi ha a la part més baixa del riu Pollós que ofereix una introducció a les característiques del medi natural i cultural del parc.

 

 

 

f  

 Portada del fulletó que informa de les sortides que s’organitzen durant l’estiu 

 

 

 Informació i reserves:

 

Oficina de Turisme de la Massana Tel.: (+376) 835 693

 

Centre d’Interpretació del Comapedrosa Tel.: (+376) 837 111

 

Caseta del parc Tel.: (+376) 647 02

 

 

 

 

 

Sortida guiada al Pla de l’Estany 

  

 

 

Guies de Muntanya

 

Si voleu visitar el parc acompanyats d’un guia, us recomanem que contacteu amb un Guia de Muntanya acreditat i autoritzat. Cal tenir en compte que, segons la normativa de l’espai protegit, la realització d’activitats guiades a càrrec d’entitats privades es considera un ús autoritzable. A més, l’autorització amb caràcter anual només s’atorga a les empreses i/o els guies acreditats, els quals, per obtenir l’acreditació, han de participar en els cursets de formació homologats per l’Òrgan Rector del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa.

Informació:

Associació de Guies i Acompanyants de Muntanya d´Andorra  (AGAMA)

Tel.: (+376) 358399

Correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ,

Web: http://www.agamandorra.com/

Oficina de Turisme de la Massana Tel.: (+376) 835 693

Centre d’Interpretació del Comapedrosa Tel.: (+376) 837 111

 

Excursions a cavall 

 

Cada dia s’ofereixen excursions a cavall, obertes a tots els nivells i per a totes les edats, fins al Pla de l’Estany. Es tracta d’una manera complementària d’acostar-se a l’espai protegit. Cal tenir en compte que l’anada es realitza a cavall, però que la tornada, tota en baixada, s’ha de fer a peu. Les excursions a cavall s’inicien a les 10:30 i a les 15:30h, al començament de la pista del Pla de l’Estany. El preu és de 40€ per persona (a partir de 9 anys).

Informació i reserves:

Club Hipic l’Aldosa:

                Tel.: (+376) 837329 o (+ 376) 325629

                Web: www.hipica-aldosa.com

Oficina de Turisme de la Massana Tel.: (+376) 835 693

Centre d’Interpretació del Comapedrosa Tel.:(+376) 837 111

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates