Inici / Guia del visitant

Agenda d'activitats

En aquest apartat podeu trobar totes les activitats que es fan al parc, com tallers, xerrades, organització de jornades temàtiques, conferències i concursos. Animeu-vos a descobrir totes les activitats que tenim planificades!

Programa d'activitats del II Festival Astronòmic Andorra Comapedrosa

  28/06/2024        Parc Natural Comapedrosa

Els dies 29 i 30 de juny, participa de les observacions astronòmiques a Arinsal, i també de les diferents conferències, tallers i activitats que hem preparat per a l'ocasió!

Enllaç per reservar plaça a les observacions astronòmiques: https://www.visitlamassana.ad/ca/agenda/a4e64f94-7b55-497d-b5e8-212f921cf2fa?startDate=2024-06-07

 
<b>Programa d'activitats del II Festival Astronòmic Andorra Comapedrosa</b>

Programa d'activitats de la Pitavola del Comapedrosa

  29/09/2023        La Pitavola del Comapedrosa

De divendres 29 de setembre a diumenge 1 d'octubre, vine a Arinsal i gaudeix de tot el que hem preparat per a celebrar el 20è aniversari del Parc!

Les sortides i tallers marcats en blau son gratuïts i requereixen d'inscripció prèvia. Per efectuar la reserva, podeu trucar al +376 869 500 o enviar un mail a info@sit.ad

Per reservar l'escape room, anar a la web https://escapeandorra.com/boris/ (activitat de pagament)

VISUALITZA EL PROGRAMA

 
<b>Programa d'activitats de la Pitavola del Comapedrosa</b>

Entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, sortides guiades a peu amb guies titulats

Cada estiu, entres els mesos de juliol i agost, el Comú de la Massana ofereix un servei de sortides guiades a peu a càrrec de guies de muntanya titulats per l’interior del Parc Natural del Comapedrosa.

+ INFO

Entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, sortides guiades a cavall pel parc

Durant l’estiu hi ha també la possibilitat d’apuntar-se a una passejada a cavall per l’interior de l’espai protegit. Les excursions a cavall, obertes a tots els nivells i per a totes les edats, inclouen l’ascens fins al pla de l’Estany, un dels indrets més bells i espectaculars del parc. Es tracta d’una activitat complementària que us permetrà acostar-vos a gaudir del parc.

Cal tenir en compte que la tornada es fa a peu.

Cal fer-ne la reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de la Massana o al Centre d’Interpretació del Comapedrosa.

+ INFO

Per a més informació:

Telèfon: (376) 682 134
Correu: mediambient@comumassana.ad