Inici / El parc / Educació ambiental

EDUCACIÓ AMBIENTAL

Fotografia: Toni Callejas

Amb la finalitat de donar a conèixer el patrimoni i la riquesa natural del parc del Comapedrosa, es disposa de diferents recursos destinats al conjunt de la població.

Al Centre d’Interpretació del Comapedrosa podràs visitar una exposició permanent amb tots els detalls del parc, gaudir de les projeccions audiovisuals disponibles i inclús, fer una visita virtual al parc. Consulta tots els recursos disponibles del Centre d'interpretació del Comapedrosa.

També s’organitzen tallers, activitats, sortides i xerrades relacionades amb temàtiques ambientals. Pots consultar-les totes a la nostra agenda.

També organitzem activitats educatives a les escoles del país que inclouen activitats diverses a l’aula i al camp durant tot el curs. Actualment, tenim disponibles tres propostes de temàtiques diferents dirigides a alumnes d’entre 6 i 11 anys, tot i que es poden adaptar a les necessitats de cada centre o classe.

Les propostes disponibles són:

PROPOSTA/TEMÀTICA 1:
INTRODUCCIÓ AL PARC NATURAL I LA SEVA FAUNA

PROPOSTA/TEMÀTICA 2:
ARBRES I ARBUSTOS DEL PARC NATURAL

PROPOSTA/TEMÀTICA 3:
L’AIGUA I EL PARC NATURAL

ALGUNS ASPECTES A TENIR EN CONSIDERACIÓ:

Cal informar de les edats i del nombre d’alumnes que participaran en l’activitat amb l’objectiu de facilitar l’organització dels recursos tècnics i humans necessaris.

Per a les activitats d’aula s’emprarà l’ordinador, el reproductor de DVD, el projector i la pantalla de cada centre escolar. La resta de material necessari el subministrarà l’equip tècnic de l’espai protegit.

El transport d’anada i tornada fins al Parc Natural, així com els àpats de les sortides de camp, aniran a càrrec de l’escola. En cas que no es disposi de transport, també hi ha la possibilitat de realitzar la sortida de camp a les rodalies de l’escola.

Els dossiers s’entregaran en format pdf o, si escau, en format paper (1 còpia per alumne).

CONSULTES I RESERVES

Per realitzar consultes, resoldre dubtes o reservar les activitats, us podeu posar en contacte amb el Departament de Medi Ambient del Comú o amb el Centre d’Interpretació del Comapedrosa:

Departament
de Medi Ambient


 
+(376) 736 900

 
mediambient@comumassana.ad

Centre d’Interpretació del Comapedrosa


 
+(376) 837 111

 
cic@comumassana.ad