Inici / Guia del visitant / Equipaments

MIRADORS
I ZONES DE BERENADA

Fotografia: Jaume Riba

Totes les mirades dels visitants es dirigeixen cap al pic més alt del Principat, l’Alt del Comapedrosa (2.942 metres), que domina les valls i genera una vista panoràmica realment excepcional.

El parc disposa de dos miradors:

L'Alt del Comapedrosa

Consta d’una taula d’orientació i de l’escultura “La gran fita” de Joan Canal que es troba a dalt del cim i només és accessible a peu.

La Roca de la Sabina

S’hi pot arribar amb vehicle i consta d’un berenador i una taula d’orientació que us permetrà descobrir els elements geològics i geogràfics principals de la meitat est de l’espai protegit (circs glacials, cims, conjunt de bordes, etc.).

Com arribar-hi

Per arribar al mirador de la Roca de la Sabina cal agafar la carretera de Comallempla (CS-413) i pujar fins la corba just abans de les pistes d’esquí d’Arinsal . Es situa al marge dret (en sentit ascendent) a una altitud aproximada de 1.895 m.

Per arribar al mirador de l’Alt del Comapedrosa caldrà fer l’ascensió fins al cim (vegeu l’apartat d’itineraris).

Roca de la Sabina
Roca de la Sabina
Font del Riu Pollós
Font del Riu Pollós

Zones de berenada

A la perifèria immediata del parc hi ha dues zones de berenada que disposen de bancs, taules i barbacoes. La primera es situa al mirador de la Roca de la Sabina i la segona es troba al riu Pollós, a l’inici del circuit interpretatiu del parc.

A 2.942 m.

l'Alt del Comapedrosa

una vista panoràmica realment excepcional

Av. Sant Antoni, 29
AD400 La Massana
ANDORRA

©2019 Comapedrosa. Tots els drets reservats.
Segueix-nos a les Xarxes
Comapedrosa
La Massana