Inici / Guia del visitant / Senyalització

SENYALITZACIÓ

Fotografia: Sumit Manwani

Tot els camins estan marcats i hi ha nombrosos elements de senyalització orientativa per guiar als usuaris pels diferents camins del parc.

Per entendre millor la interpretació dels diferents elements de senyalització, tot seguit us fem un resum dels elements que podeu trobar:

PUNTS GROCS

Elements de senyalització horitzontal que indiquen camins comunals.

BANDES BLANQUES I VERMELLES

Elements de senyalització horitzontal que indiquen un GR (senders de gran recorregut) que és la denominació que reben els senders d’una xarxa europea de camins.

BANDES GROGUES I VERMELLES

Elements de senyalització horitzontal que indiquen un GRP (senders de gran recorregut de tot el país). Aquests itineraris et permetran realitzar el tomb de tot el país i recórrer el Principat en la seva totalitat.

BANDEROLES

Elements de senyalització vertical que indiquen la direcció dels recorreguts, les distàncies i els pictogrames d’elements a destacar, com refugis guardats, miradors o cascades, entres d’altres.

Altra senyalització interpretativa

ITINERARI INTERPRETATIU

Itinerari interpretatiu transfronterer Comapedrosa-La Molinassa.

CAMÍ DE RETROBAMENT

Camí de retrobament que uneix els territoris de l’Alt urgell, Andorra i l’Àriège mitjançant antics camins de pastor.

CORONALLACS


Elements de senyalització vertical que indica la Coronallacs, una ruta de senderisme circular que connecta els quatre refugis guardats que existeixen a Andorra actualment.